Destinații Cazare Scrie o Impresie Top Călători Forum
  |   Autentificare

HomeCălători • marius


Prietenii lui marius

marius
Utilizator Junior (54.21 puncte)
Nume:
Marius
Localitate natală:
Sibiu
Localitate actuală:
Sibiu
Interesat(ă) de:
Să cunosc oameni noi, Să cunosc oameni noi cu care să călătoresc, Să intru în contact cu oamenii din orașul meu, Să împart experientele mele din călătorii,

Planuri de călătorii:

Pentru moment nu am planuri de călătorii.

Până acum am călătorit în:

:( nu prea am călătorit dar te țin la curent.

Limbi vorbite:


Cărţi favorite:


Muzică favorită:


Cea mai memorabilă experienţă de călătorie:


Impresiile lui marius

marius spune:

În prima seară în care am ajuns în Cala Gonone din cauza oboselii şi a orei târzii nu ne-am mai dus prin staţiune să căutăm un restaurant ci am rămas la restaurantul - pizzerie care aparţine de hotel San Francisco, mai ales că preţurile păreau foarte ok.

Eu am comandat o pizză cu anchoa (7,5 euro) care s-a dovedit excelentă (probabil cea mai bună care am mâncat o până acum) iar soţia a ales un peşte (scria 6 euro în meniu). La care am mai cerut 2 băuturi fanta.

Mâncarea foarte bună, însă preţul a fost aproape dublu decât ne aşteptăm şi asta pentru ca peştele defapt erea 6 euro sută de grame (16 euro a costat) iar la pizza şi cele 2 băuturi fanta s-a mai adăugat.... cuoperta 4 euro. (adică "servirea" şi statul jos la masă, pentru cine nu a mai fost în Italia).

adaugat la data de 17-04-2013, 17:47

Poze:

Adăugat la: Ristorante Pizzeria San Francisco

marius spune:

Am fost în septembrie 2012 la Hotel San Francisco (cam aiurea nume pentru un hotel din Sardinia) şi am stat câteva nopţi. Curat, prosoapele ereau schimbate zilnic, aveam aer condiţionat în cameră (cu toate că nu a fost nevoie de el), frigider (ne-a fost util pentru băuturi, având în vedere că nu aveam mini bar), TV. Internetul wireless nu este gratis, costa 2 euro jumatea de oră, 4 euro oră sau 8 euro/24 de ore şi merge destul de bine.

Distanţa de plaja cam 2 minute, de supermarket 1 minut şi de staţia de atuobuz tot cam 2 minute. Micul dejun foarte ok, gustări (salam, unt, gem) , croasante (cele mai bune ce le-am mâncat), fructe, suc (foarte bun, am căutat în supermarket ceva similar şi nu am găsit), cafea (excelentă), latte-macchiato, ceai şi prăjiturele.

Menţionez şi 2 chestii negative despre hotel San Francisco: in loc de o saltea pentru 2 persoane patul avea 2 saltele de 1 persoana care se cam deplasau una de alta şi cadrul patului erea metalic, nu erea strâns prea bine şi se mişca când te întorceai de pe o parte pe alta. Uşa avea antifonare zero, se auzea tot ce erea pe hol şi când cineva trecea prin dreptul camerei. Deranjant.

Pe aransamblu e un hotel ok însă nu e chiar de nota 8,3 aşa cum este pe booking.com ci de un aproximativ 7... 7,5 (mare avantaj distanţa faţă de plajă).

adaugat la data de 17-04-2013, 14:51

Poze:


Adăugat la: Hotel San Francisco


Blogurile de călătorie ale lui marius
de la Bâlea Lac la vârful Negoiu
de la Bâlea Lac la vârful Negoiu

Într-o zi de sâmbătă ne-am propus să mergem pe traseul de creastă între Bâlea Lac şi vârful Negoiu, să trecem pe la lacul Călţun, prin...

Adăugat la 03/08/2013      Postări (5)

O săptămână în Sardinia
O săptămână în Sardinia

Sardinia pentru mine nu a fost nici un moment o destinaţie în care să îmi doresc să ajung poate şi pentru că nu am prieteni care să fi ajuns...

Adăugat la 14/04/2013      Postări (6)

Comentarii
 
Nu există comentarii!