Destinații Cazare Scrie o Impresie Top Călători Forum
  |   Autentificare

HomeDestinaţii turisticeEuropaSerbia Zlatibor Cazare în Zlatibor

Toate pozele


Harta


Cazare din Zlatibor

Nu am găsit alte hoteluri în acest oraș!
Ai fost aici? Scrie o impresie!


Vila Pina

bazat pe 1 vot - Adaugă Impresie

Pret: 200 RON

Dragoslava Zeke Smiljanica bb, Serbia

Vila Pina este una dintre cele mai bune unităţi de cazare din staţiunea climaterică Zlatibor din Serbia, fiind cotată cu 4 stele. Dispune de 14 apartamente mobilate modern, cu nişă de gătit dotată cu tot ceea ce vă trebuie pentru a pregăti mâncarea, frigider, loc de luat masa, TV cu ecran plat şi conexiune la cablu, DVD player.

Parcarea este gratuită, internetul wireless de asemenea tot gratuit, iar aplasamentul în care se afla Vila Pina este unul idilic: în miljocul unei păduri de pin. Vila Pina dispune de un loc de joacă pentru copii şi o zonă de SPA pentru adulţi cu jacuzzi şi saună.


Impresii Vila Pina

marius spune:

Când am fost să vedem Mokra Gora şi satul lui Kusturita iniţial am vrut să ne cazăm în Drvengrad însă preţul erea mai mare decât aveam bugetul alocat cazării în Serbia aşa că am căutat pe booking.com o cazare în zonă la un preţ mai ok. Astfel am descoperit Vila Pina care din poze ni s-a părut foarte ok şi la un preţ bun.

La faţa locului am fost plăcut impresionaţi, Vila Pina fiind într-o pădure din staţiunea Zlatibor (staţiune care se afla la 17 km de satul lui Kusturica). Pentru un studio de 4 persoane (1 dormitor şi 1 living cu bucătărie) am plătit 60 de euro. Când am ajuns acolo fata de la recepţie nu vorbea engleză dar amabilă a sunat pe cineva care ştie engleză ca să ne putem întelege.

Camerele foarte curate, mocheta pe jos, internet wireless gratuit şi parcare inclusă. După părerea noastră Vila Pina din Zlatibor este o unitate de cazare de nota 10 (are si nota 9 pe booking.com ceea ce este extraordinar de bine) la care nu am avut absolut nimic de reproşat. Ca un fapt divers, pe booking.com ereau doar 2 unităţi de cazare în Zlatibor iar la faţa locului câteva zeci de hoteluri şi pensiuni.

adăugat la data de 04-05-2013, 17:33

Poze:

Rezervare Vila Pina

Caută Cazare

Destinatia
De la:
Pana la:


 

Zlatibor

Resurse

Ghid de călătorie Zlatibor

1 Hoteluri în Zlatibor

0 Bloguri despre Zlatibor

0 Restaurante în Zlatibor

0 Atracții turistice în Zlatibor

0 Viața de noapte în Zlatibor