Destinații Cazare Scrie o Impresie Top Călători Forum
  |   Autentificare

HomeDestinaţii turisticeAmerica de SudBrazilia Aquiraz Atracţii turistice în Aquiraz

Toate pozele


Harta


Atracţii turistice din Aquiraz

Nu am găsit alte Atracţii turistice în acest oraș!


Beach Park Fortaleza

bazat pe 1 vot - Adaugă Impresie

Via Local 27, Porto das Dunas, Aquiraz

Beach Park este numele parcului acvatic de lângă oraşul Fortaleza care se întinde pe o suprafaţă de 35.000 mp şi care este una din principalele atracţii ale oraşului Fortaleza. Se află la aproximativ 40 km de Fortaleza în oraşul Aquiraz, Brazilia.

Complexul Beach Park este vizitat de aproximativ 700.000 de persoane în fiecare an care vin aici pentru plaja superbă, pentru Aqua Park şi pentru resortul care dispune de 180 de camere.

Beach Park este locul unde s-a filmat O Noviço Rebelde (adaptarea braziliană după The Sound of Music).


Impresii Beach Park Fortaleza

marius spune:

În sejurul de 2 săptămâni din Fortaleza am fost pentru o zi şi la Beach Park, parc acvatic care la vremea respectivă erea considerat cel mai mare din lume, cu un topogan enorm, de 42 m înălţime şi pe care nici unul dintre noi 3 nu am avut curaj să ne dăm.

Distanţa între Fortaleza şi Beach Park (care se afla în localitatea Aquiraz) am făcut-o cu taxiul în mai puţin de o oră şi ne-a costat 20 USD de persoană dus întors.

Plaja de lângă Beach Park erea superbă, cu palmieri impresionanţi, la intrarea în parcul acvatic cozi imense, însă agenţii de la intrare când au văzut că suntem străini ne-au chemat pe o intrare separată unde nu erea nimeni şi astfel am intrat în doar 5 minute. Nu îmi mai aduc aminte că a costat intrarea dar sigur a fost un preţ ok.

Despre acest aqua park pot spune că merită cea mai mare nota, este cel mai frumos amenajat aqua park în care am fost (şi am fost în Europa în destul de multe) şi nu trebuie ratat în cazul în care ajungeţi în Fortaleza! Noi am stat o zi întreagă şi dacă am mai fi avut timp şi bani cu siguranţă am mai fi mers încă odată.

adăugat la data de 29-08-2013, 16:16

Poze:Caută cazare în Aquiraz

 

Aquiraz

Resurse

Ghid de calatorie Aquiraz

0 Hoteluri în Aquiraz

0 Bloguri despre Aquiraz

0 Restaurante în Aquiraz

1 Atracții turistice în Aquiraz

0 Viața de noapte în Aquiraz