Destinații Cazare Scrie o Impresie Top Călători Forum
  |   Autentificare

HomeDestinaţii turisticeEuropaMuntenegru Petrovac Atracţii turistice în Petrovac

Toate pozele


Harta


Atracţii turistice din Petrovac

Nu am găsit alte Atracţii turistice în acest oraș!


Plaja Lučice

bazat pe 1 vot - Adaugă Impresie

Lučice, Petrovac

Plaja Lučice este situata la 500 de metri sud de statiunea Petrovac.


Impresii Plaja Lučice

marius spune:

În staţiunea Petrovac am ajuns mai mult din întâmplare, datorită faptului că nu ne-a plăcut în Ulcijn şi ne-am hotărât să mergem mai la nord spre oraşul Budva. În Petrovac na Moru (numele complet al staţiunii) sunt 2 plaje cunoscute: cea principală, Plaja Petrovac, şi una aflată la 500 de metri în directia Bar, plaja Lučice. Gazda noastră de la care am închiriat camera unde ne-am cazat ne-a recomantat plaja Lucice.

În cele două zile de stat în Petrovac am ales de fiecare dată plajă Lučice care ne-a plăcut cel mai mult şi care se află într-un mic golf, în stânga şi dreapta ei fiind doi versanţi împăduriţi cu pini. În versantul din partea dreapa, la contactul cu marea este o grotă în care se poate intra şi la care se poate ajunge înot.

Nisipul de la plaja Lučice este din pietriş fin amestecat cu nisip, plăcut la atingere. Adâncimea apei creşte destul de brusc, la vreo 10 metrii de plajă nu mai atingeam fundul mării. Pe plaja Lučice erau în general familii cu copii, dar şi tineri. Se puteau închiria umbrele şi şezlonguri, noi pentru 1 umbrela am platit 3 euro/zi.

În spatele plajei se află cateva terase unde se pot servi băuturi şi mâncare, preţurile la meniul zilei fiind cam pe la toate terasele 5,5 euro (supă şi fel principal), sandwich cu cartofi prăjiţi 3 euro, 1 bere 1,5...2 euro, apă plată 1,5 euro, limonadă 1,5.. 2 euro şi cola 1,5 euro. Pentru cei care vor să meargă cu maşina la plaja Lucice din Petrovac e bine de stiut că la 50 de metri de plajă este o parcare imensă pentru maşini.

adăugat la data de 27-05-2013, 18:56

Poze:Caută cazare în Petrovac

 

Petrovac

Resurse

Ghid de calatorie Petrovac

0 Hoteluri în Petrovac

0 Bloguri despre Petrovac

0 Restaurante în Petrovac

1 Atracții turistice în Petrovac

0 Viața de noapte în Petrovac