Destinații Cazare Scrie o Impresie Top Călători Forum
  |   Autentificare

HomeDestinaţii turisticeEuropaCroaţiaPlitvička JezeraAtracţii turistice în Plitvička Jezera

Toate pozele


Harta


Atracţii turistice din Plitvička Jezera

Nu am găsit alte Atracţii turistice în acest oraș!


Parcul Național Lacurile Plitvice

bazat pe 1 vot - Adaugă Impresie

Plitvička jezera


Impresii Parcul Național Lacurile Plitvice

marius spune:

În ultima zi a sejurului în Croaţia ne-am propus să vedem cele 2 mari Parcuri Naţionale din Crotia: Krka şi mai cunoscutul Plitvice. Distanţa între cele două parcuri este de aproximativ 250 km. La Parcul Naţional Plitvice am ajuns dupămasa, am parcat maşina - destul de piperat preţul pentru parcare (7 kuna pe oră, ceea ce insemana cam 0.9 euro) şi am intrat în parc.

Intrarea în Parcul Naţional Plitvice costă 110 kuna (aproximativ 14 euro) şi acest preţ este valabil indiferent de traseul ales (sunt trasee mai scurte, de 2... 3 ore şi trasee mai lungi care durează 6..7 ore). Noi am ales un traseu scurt pentru că era deja prea târziu pentru un traseu lung, deşi ar fi meritat să ne petrecem o zi întreagă în acest parc.

După ce am intrat în parc am luat un vaporaş să traversăm un lac (cred că Kozjak îi spune dar nu sunt sigur), apoi de acolo urmează traseele. Am pornit la pas pe unul dintre ele (scurt) şi timp de aproape 2 ore ne-am plimbat prin parc după care am ajuns la o staţie de autobuz/trenuleţ de unde am luat un vehicul pentru întoarcere.

Parcul este superb, cu lacuri, cascade, caverne, vegetaţie luxuriantă, foarte bine amenajat pentru turişti şi neapărat de trecut pe lista cu ce trebuie vizitat în Croaţia.

adăugat la data de 26-05-2013, 17:26

Poze:Caută cazare în Plitvička Jezera

 

Plitvička Jezera

Resurse

Ghid de calatorie Plitvička Jezera

0 Hoteluri în Plitvička Jezera

0 Bloguri despre Plitvička Jezera

0 Restaurante în Plitvička Jezera

1 Atracții turistice în Plitvička Jezera

0 Viața de noapte în Plitvička Jezera