Destinații Cazare Scrie o Impresie Top Călători Forum
  |   Autentificare

HomeDestinaţii turisticeEuropaMuntenegru Ulcinj Atracţii turistice în Ulcinj

Toate pozele


Harta


Atracţii turistice din Ulcinj

Nu am găsit alte Atracţii turistice în acest oraș!


Plaja Valdanos

bazat pe 1 vot - Adaugă Impresie

Valdanos, Muntenegru

Valdanos este o plajă aflată la 5 km nord de localitatea muntenegreană Ulcinj. În spatele plajei este o plantaţie de măslini între care se afla şi câteva bungalowuri pentru cei care îşi doresc cazare foarte aproape de plajă, precum şi un spaţiu amenajat pentru cei care vor să campeze cu cortul.

Plaja Valdanos, lungă de aproximativ 400 metrii, este formată din pietre mari şi nisip zgronturos, la capetele ei fiind o porţiune stâncoasă.


Impresii Plaja Valdanos

marius spune:

Am mers cu maşina din Ulcijn vreo 4 km spre Bar, apoi am făcut la stânga pe un drum pe care abia încap 2 maşini, am urcat câteva sute de metrii şi apoi am coborât printr-o plantaţie de măslini spre Golful Valdanos.

Am parcat la vreo 100 de metrii de plajă, ne-am pregătit de plajă, şi când am ajuns la malul mării surpriză: celebra plajă Valdanos erea cu nisip amestecat cu pietre mari şi... plin de alge. Atât în apă cât şi la mal. Nu semana deloc cu plaja pe care o văzusem noi în poze pe site-urile de impresii. Nu ne-a plăcut deloc aşa că am plecat de acolo spre Petrovac.

adăugat la data de 06-05-2013, 11:29

Poze:Caută cazare în Ulcinj

 

Ulcinj

Resurse

Ghid de calatorie Ulcinj

0 Hoteluri în Ulcinj

0 Bloguri despre Ulcinj

0 Restaurante în Ulcinj

1 Atracții turistice în Ulcinj

0 Viața de noapte în Ulcinj