Destinații Cazare Scrie o Impresie Top Călători Forum
  |   Autentificare

HomeDestinaţii turisticeEuropaItalia Cala GononeAtracţii turistice în Cala Gonone

Toate pozele


Harta


Atracţii turistice din Cala Gonone

Cala Fuili

1 vot

Cala Sisine

0 voturi

Grotta del Fico

0 voturi

Grotta Del Bue Marino

1 vot

Plaja din Cala Gonone

1 vot


Cala Luna

bazat pe 1 vot - Adaugă Impresie

Sardinia

Cala Luna este un mic golf situat la sud de localitatea Cala Gonone. Se poate ajunge la Cala Luna pe jos în aproximativ 2 ore de mers pe munte (dificultate medie a traseului) sau cu barca (pot acosta şi mici yachturi). 

Plaja din golfuleţul Cala Luna este cu nisip din şi o caracterisitca aparte sunt cele câteva grote care se afla în imediata partea de nord a plajei, săpate de apa mării dealungul timpului în stâncă.


Impresii Cala Luna

marius spune:

Anul trecut când am ajuns la hotelul San Francisco din Cala Gonone am văzut câteva tablouri în care erea imagini cu diferite plaje din zonă, şi una din cele care ni s-a părut interesantă a fost Cala Luna. Am fost pe jos până la Cala Luna după o drumeţie de aproximativ 2 ore jumate (poate chiar 3) pe un drum de munte destul de lejer, dar din păcate nu mi-am luat pantofii potriviţi şi pe lângă că au fost incomozi am cam şi rămas fără ei după acel drum dus întors până la Cala Luna. Plaja este frumoasă, accesul se face pe jos (pe munte) sau cu barca (un drum până acolo şi înapoi cam 10...15 euro), se afla şi un bar-restaurant, peisajul deosebit, câteva grote interesante şi cu un farmec aparte dimineaţa când soarele pătrunde în ele şi se poate face plaja acolo. Îi dau nota maximă aceste plaje pentru că nu trebuie ratată. Recomand şi drumul pe munte până acolo pentru că are un farmec aparte si nici nu este un traseu dificil. Unde mai întâlneşti un asemenea loc de făcut plajă în grote săpate în munte?

adăugat la data de 24-04-2013, 22:01

Poze:Caută cazare în Cala Gonone

 

Cala Gonone

Resurse

Ghid de calatorie Cala Gonone

1 Hoteluri în Cala Gonone

5 Bloguri despre Cala Gonone

1 Restaurante în Cala Gonone

10 Atracții turistice în Cala Gonone

0 Viața de noapte în Cala Gonone